Cam Balkonlar İçin Güzel Fikirler

22 Ocak 2011 Cumartesi

 Cam Balkonlar İçin Güzel Fikirler

Balkonlarınızı kış mevsiminin olumsuz etkilerinden korunmak ve balkonunuzu kış mevsiminde bile bir oda sıcaklığı içinde yaşamak istediniz ve cam kaplama sistemleri ile balkonlarınızı kapattırdınız. Bütün kış mevsimini elinizde sıcak çayınız, arkadaşlarınızı da cam kaplama balkonunuzda oda sıcaklığında keyif yaptınız.
Peki, sonunda yaz mevsimi geldi ve yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında cam ile kaplı balkonunuz adeta bir saunaya dönüştü. İşte bu olumsuz durumda devreye cam balkonlar için üretilen yaylı stor perdeler giriyor.
Kış mevsiminde olduğu gibi, yaz mevsiminde de evinizin cam ile kaplı balkonunda, yaylı stor perdeler sayesinde rahat rahat balkon sefaları yapabilirsiniz.
Cam ile kaplı balkonlarınızın, camlarına monte edilen yaylı stor perdeler, yaz mevsiminin yakıcı sıcağının balkonunuza geçmesini engelliyor ve serin serin balkonunuzda oturabiliyorsunuz.
Hele birde cam ile kaplattığınız balkonunuz evinizin güney cephesinde yer alıyorsa, güneşin en kavurucu sıcağından balkonunuz nasibini alacağı için, yaz mevsimi geldiğinden evinizin cam kaplı balkonunu unutmanız gerekiyordu. İşte yaylı stor perdeler özellikle güney cepheli cam kaplı balkonlar için özel olarak üretilmiş sun screen isimli stor perde çeşidi ile güneşin zararlı etkilerine kadar daha dirençli haliyle sizin balkonunuzda keyif yapmanızı sağlıyor. Diğer adıyla karartma stor perde diye anılan stor perde çeşidi nerdeyse bütün güney cepheli evlerin balkonlarında yerini almış durumda.

0 yorum:

Yorum Gönder